Gerookte zalm met venkelsalade

Gerooke zalm met venkelsalade door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken klik dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Op hooi gegaarde kip
met rookwortel

Op hooi gegaarde kip door Peter de Clercq. Wil je de recepten video bekijken klik dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Aziatische wokschotel met kabeljauw

Aziatische wokschotel met kabeljauw door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Lasagne met gerookte zalm

Lasagne met gerookte zalm door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Spek low & slow met Japanse coleslaw

Spek low & slow met Japanse coleslaw door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Rib-eye gepofte aardappel 

Rib eye met gepofte aardappel en een fris slaatje door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Italiaanse pizza 

Een echte Italiaanse pizza door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Okonomiyaki

Japanse pannenkoek door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Saltimbocca met risotto 

Saltimbocca met ristto en groene asperges door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Gamba's met salade

Gamba's met appel-avocado salade, rucola door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Spitskool burger

met miso en hazelnoten, door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Coquille met spinaziesla

met spinaziesla en parmezaan, door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Lamsrack met kruidenkorst

met spinaziesla en parmezaan, door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Witloof gestoofd in Dutchoven

en gepofte pompoen met ponzu, door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.

Ananas caveman style

esdoornsiroop, limoen zeste en mascarpone met vanille, door Peter de Clercq. Wil je de receptenvideo bekijken click dan op het filmpje. Druk je het liever af, klik dan op onderstaande button.